Extendas

Extendas

Over Extendas
Extendas is een innovatief softwarebedrijf dat meerdere producten levert voor tankstations, carwashes en mobiliteitshubs (het tankstation van de toekomst). Onze core producten zijn een ERP systeem, een mobiliteitsplatform en diverse kassasystemen, waaronder een iPad kassa voor de transactieverwerking van zowel traditionele brandstoffen alsmede alle nieuwe energievormen als EV, HVO en waterstof.

Het is onze visie om onze klanten te helpen de transitie te maken van een petrol geori├źnteerd station naar een mobiliteitshub met nieuwe vormen van energie en diensten. Wij geloven erin dat software hierin een cruciale rol speelt aangezien dit volledig ge├»ntegreerd is in de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Extendas is gevestigd op een steenworp afstand van de campus en ons team van ongeveer 40 medewerkers bestaat uit veel gepassioneerde en gedreven medewerkers. Om als bedrijf verder te groeien en onze duurzame strategie verder uit te rollen zijn wij altijd op zoek naar gedreven studenten die zich prettig voelen in een informele en open cultuur. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op (via vacatures@extendas.com) en/of volg ons op LinkedIn, waar regelmatig nieuwe vacatures geplaatst worden.

Vacatures: software consultant

URL https://www.extendas.com