Innovadis

Innovadis

Innovadis - Samenwerken aan de digitale toekomst van morgen

De digitale wereld is voor Innovadis een eindeloze bron van nieuwe mogelijkheden. We ademen digital en omarmen de transformatie en impact van digitale technologieën op mens, bedrijf en maatschappij. Dag in, dag uit zijn we bezig met het vinden van innovatieve oplossingen die de wereld van morgen een stukje beter maakt. We verbinden onze kennis van strategie, processen en technologie en creëren oplossingen voor de overheid, gemeenten en de commerciële sector. Innovadis denkt mee in het IT-landschap, of het nou gaat om portalen, sites, systemen, IoT of applicaties.

We zijn trots op onze internationale opdrachtgevers en transformeren hun organisatie naar de wereld van morgen. Dit doen we door de nieuwste technieken en technologieën toe te passen. Met onze kennis van de branche en afzetmarkt proberen we duurzame relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers.

Wat maakt Innovadis uniek

De belangrijkste kracht binnen Innovadis is de team-aanpak. Samen met de opdrachtgevers bedenken en creëren we de mogelijke oplossing, die goed aansluit bij de strategie en doelen van de opdrachtgever. We bedenken, ontwerpen, integreren en ontwikkelen complete platformen en optimaliseren processen zodat er tijd overblijft voor dingen die echt belangrijk zijn. Bij Innovadis gaan we voor duurzame relaties met al onze opdrachtgevers en partners. Opdrachtgevers waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken zijn dan ook geen uitzondering.

Digitale transformatie, E-commerce, serviceportalen & integraties voor B2B organisaties.

Innovadis helpt internationale B2B organisaties op het gebied van E-commerce, Product Information Management en Internet of Things. Onze e-commerce platforms bieden de mogelijkheid om echt waarde toe te voegen voor klanten en gebruikers. Wij zijn de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Door bedrijven te laten groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM-integraties en PIM oplossingen.

Social fintech & schuldhulpverlening

Schulden hebben een grote impact op onze maatschappij. Daarom werken we nauw samen met gemeenten en overheidsinstanties om hen te ondersteunen bij het verbeteren van schuldhulpverlening in Nederland. We bekijken met gemeenten en financiële instanties wat er nodig is om de vraagstukken van zelfredzaamheid, transparantie en efficiëntere dienstverlening aan te pakken.

Daarnaast is Innovadis onderdeel van het Schuldenknooppunt, een platform waarbij de volledige keten van schuldeisers, schuldhulpverleners en de mensen met schulden online bij elkaar worden gebracht, met als doel om burgers zo snel mogelijk uit de schulden te helpen.

INNOLAB – De broedplaats voor slimme innovatie en digitaal vakmanschap

Bij Innovadis weten we als geen ander hoe moeilijk het is om van een idee een succesvol of werkbare oplossing te maken. Innovadis heeft daarom het INNOLAB opgericht, dé creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën. Onze missie is de wereld van morgen een stukje beter maken dankzij innovatieve oplossingen. Vanuit duurzame relaties werken we samen aan innovaties die de technologische grens verleggen. Zo werken we samen met Strukton aan de N737, de slimste & veiligste weg van Nederland en voor DBI maken we ondergrondse afvalcontainers slim met IoT sensoren die automatisch een melding sturen wanneer een container vol is.

Werken bij Innovadis

Bij Innovadis werken we samen aan complexe projecten en maken we op een hoog niveau impact. Daarnaast zijn we informeel, innovatief en enthousiast en hechten we waarde aan inhoud. Innovadis biedt een superfijne werkomgeving met een verbluffend dakterras op een heerlijke A-locatie in Enschede. Lijk het jou leuk om te werken aan complexe IT projecten? Kijk dan vooral op: https://jobs.innovadis.com/ of neem contact op met Susanne van Vulpen: s.vanvulpen@innovadis.com

URL https://jobs.innovadis.com/