KPMG

KPMG

Over KPMG

KPMG biedt accountancy- en adviesdiensten aan uiteenlopende organisaties. Van controle- en adviesopdrachten aan (beursgenoteerde) multinationals tot de nationale of regionale ‘middenmarkt’ die onze totale dienstverlening inschakelt. Het spectrum is breed, de uitdagingen talrijk. In ruim een eeuw is KPMG uitgegroeid van één Amsterdams kantoor tot een organisatie met ruim 162.000 medewerkers wereldwijd. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 3.200 actief, verdeeld over 12 kantoren. Omdat je advies op maat geeft, merk je praktisch weinig van die grootte. Maar intussen profiteren je klant en jij natuurlijk wel van die gigantische bron.

…over KPMG Advisory

Onder de noemer KPMG Advisory leveren we tactisch en strategisch advies op diverse terreinen aan de meest uiteenlopende organisaties. Van grote (inter)nationale ondernemingen tot non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. We adviseren op een breed terrein. Denk aan organisatieadvies, IT-advies, restructuring, valuations en advies bij fusies en overnames. Onze opdrachtgevers waarderen ons met name vanwege onze teamgeest en onze grote kennis van zaken.

Aan de slag als consultant

Bij KPMG Advisory begin je als consultant en start je direct met uitdagende adviesopdrachten voor verschillende organisaties. Daarbij lever je op diverse gebieden een bijdrage aan rapportages, presentaties en adviezen. Je ontwikkeling wordt aangevuld met doelgerichte opleidingen. Afhankelijk van je universitaire studie en interesse kun je kiezen uit de verschillende onderdelen binnen Advisory. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe financiële- en operationele risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. De keuze is aan jou.

Waar je ook voor gaat: kansen genoeg om samen met je collega’s aan iets moois te bouwen.

Ambitious Company

KPMG wil de norm zijn in de sector; de absolute top in Nederland in de professional services. We zijn voortdurend op zoek naar talent. Naar mensen met dezelfde passie. Die gedreven en betrokken zijn en het beste uit zichzelf willen halen door heel goed samen te werken. Zit jij zo in elkaar en ben je daarnaast analytisch sterk? Dan wordt het tijd om kennis te maken.

Vacatures

Meer informatie

Ga naar www.kpmg.nl/ambitiouscompany of maak een afspraak met het KPMG Recruitment Centre (020) 656 7162 of mail naar recruitment@kpmg.nl.

KPMG Recruitment Centre

Laan van Langerhuize 1

1186 DS Amstelveen

(020) 656 7162

recruitment@kpmg.nl / www.kpmg.nl/ambitiouscompany

URL http://www.kpmg.com/nl/starten