KPMG

KPMG

The human side of digital

Als adviseur bij KPMG ontwikkel je geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen. Op deze manier werken wij met onze klanten in hun streven naar groei of progressie. Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij? Aan welke digitale uitdagingen je ook denkt, bij KPMG kun je het uiterste uit elke technische innovatie halen. Zo werk je aan digitale transformaties, verbeter je de cyber security of ga je aan de slag met data, ERP-systemen of blockchaintechnologie.

Open, creatief en ondernemend

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Naast kennis en expertise is er volop ruimte voor intuïtie. Naast ratio voor emotie. Naast technologie voor empathie. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Je werkt samen met ambitieuze, getalenteerde leeftijdgenoten. We hebben heel wat specialismen in huis, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan. Jij vindt jouw uitdaging bij KPMG!

Vacatures

Meer informatie

Wil je meer weten over welke mogelijkheden er voor jou zijn bij KPMG? Neem dan contact met ons op!

KPMG Recruitment Centre

Laan van Langerhuize 1

1186 DS Amstelveen

recruitment@kpmg.nl / www.werkenbijkpmg.nl

URL https://home.kpmg/nl/nl/home/werken-bij-kpmg/studenten-starters.html