Onderwijsupdate 4

Lees in deze onderwijsupdate over het kiezen van een minor of master aan de UT. Vergeet ook niet je tentamens in te leveren bij Inter-<i>Actief</i> in ruil voor vier koeken!

<b>Minor</b><p> Iedereen moet op een bepaald moment een minor volgen. Aan het volgen van een minor zijn wel een aantal regels verbonden. Zo moet je bijvoorbeeld tenminste 80EC hebben gehaald voordat je je kan inschrijven. Voor een volledig overzicht van de regels omtrent minors ga je naar <a href="http://www.utwente.nl/majorminor/">www.utwente.nl/majorminor</a>. Met een minor kan je veel kanten op. Je kan van veel opleidingen aan de UT een aantal vakken doen, iets in het buitenland doen, aan een andere universiteit of soms zelfs aan een conservatorium. Een andere bijzondere minor is de studiereisminor. Voor meer informatie over deze minor kan je <a href ="http://www.noodle2012.nl">de website van de studiereis</a> bezoeken. <p> <b>Mastervoorlichting</b><p> Maart en november zijn over het algemeen de maanden met de meeste voorlichtingsactiviteiten. Deze maand zijn er onder andere voorlichtingsactiviteiten voor de masters Philosophy of Science, Technology and Society; Wetenschapscommunicatie; en de lerarenopleiding. Wil jij bewust een master kiezen? Ga dan naar <a href="http://www.utwente.nl/master">www.utwente.nl/master</a> voor een volledig overzicht van de masters die hier worden gegeven en de voorlichtingsactiviteiten deze maand.<p>

Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze onderwijsupdate? Stuur dan een mailtje naar onderwijs‘at’inter-actief.net!