Symposiumcommissie 2013 Gezocht!!

Hoewel /Care nog vers in het geheugen staat wordt het tijd om een nieuwe commissie te vinden voor volgend jaar. En als kers op de slagroomtaart: het Symposium wordt landelijk!

De symposiumcommissie zal begin kwartiel 1 starten met het organiseren van een landelijk symposium, een zogenaamd SNIC-symposium. De SNIC is de Stichting Nationaal Informatica Congres en het is een orgaan waarin verenigingen in het hele land meedoen. Ieder jaar organiseert een andere vereniging het landelijk symposium en komend jaar neemt Inter-<i>Actief</i> deze taak op zich.

Wat betekent het voor jou als je symcie wil doen? Volgend jaar organiseer je dus een mooi symposium voor meer mensen met meer geld, meer stakeholders en meer allure. Daarnaast zal je bestuurders vanuit het hele land leren kennen tijdens maandelijkse bijeenkomsten en zal je uiteindelijk een geweldig symposium realiseren voor IA en de rest van Nederland.

Lijkt het je een top ervaring om op te doen? Ga dan een keer met een bestuurder praten of stuur een mailtje naar bestuur@inter-actief.net!