Colex presenteert!

Voor het laatste kwartiel van dit collegejaar heeft de Colex een aantal interessante activiteiten in de planning staan. Lees hier wat je kan verwachten!

Zoals je ziet heeft de Colex een mooie planning voor het 4e kwartiel. Hieronder kun je lezen wanneer er wat op het programma staat.

 • 18 Mei Hyves Hackton
  Tijdens de hackathon krijg je een snelcursus OpenSocial waarna we daar lekker mee aan de slag gaan om een applicatie te bouwen voor een Hyves profiel. Tijdens de activiteit in het Edu-Café zal er gratis fris en bier worden geschonken en zal er in de loop van de avond een gratis pizza worden gegeten.

Inschrijven kan via de agenda op deze website.

 • 25 Mei Snelleescursus
  Op maandag 25 mei organiseert Inter-Actief in samenwerking met Future Leadership University een snelleescursus. De snelleescursus zal om 16:00 beginnen en tussen de 3 en 4 uur duren. Daarna zullen we gezamelijk eten in de borrelruimte om even na te praten over de lezing.

Kaartjes kosten 5 euro, dit is inclusief eten. Deze zijn binnenkort te koop bij het bestuur.

 • 15 Juni Lezing Rop Gonggrijp: Evil geniuses for a better tomorrow
  Het onderzoek van de stichting "Wij vertrouwen stemcomputers niet" aan stemcomputers en internet-stemsystemen heeft veranderd hoe Nederlanders denken over verkiezings-automatisering. Ook op het gebied van b.v. het elektronisch patientendossier en de OV-chipkaart heeft onafhankelijk onderzoek veel zaken aan het licht gebracht die de makers van die systemen liever nog even onder het tapijt hadden geschoven. De samenleving heeft een nieuwe generatie no-nonsense onderzoekers nodig die onverschrokken gaat aantonen dat de keizer geen kleren aan heeft. En dat is nog leuk om te doen ook.

Na afloop is er een gratis borrel!

 • 16 juni Excursie TNO
  Op 16 juni gaan we met een groep van 20 Inter-Actief-leden naar TNO-ICT in Delft! Een leuke kans om eens kennis te maken met de ICT-tak van deze brede onderzoeksorganisatie. Onderwerpen die tijdens deze dag aan de orde komen: Lezing over ICT & media, Demo over ICT & media en een Mini Challenge. Het programma vindt 's middags plaats, maar hou er gezien de reistijd rekening mee dat het de hele dag kost.

Meld je snel aan want er kunnen maximaal 20 mensen mee!