Startup Weekend Enschede

Startup Weekend Enschede vindt dit jaar plaats op Maart 15 2013, aanmelden kan via enschede.startupweekend.org!

Startup Weekend komt terug naar Enschede! De ondernemerschapsbootcamp van 54 uur is nu op zoek naar jou, dus meld je aan!

Ben jij enthousiast over IT, mobiele apps, startups, ondernemerschap, creativiteit, business development en/of marketing? Heb je een idee voor een startup, of wil je deel uit maken van een startup-team? Dan nodigen wij je van harte uit voor het Startup Weekend Enschede!

Startup Weekend is een 54 uur durend evenement waarbij je je idee voor een web- of mobiele applicatie omzet naar een prototype en het bijbehorende businessplan. Geen weekend vol praatjes en theorie, maar een weekend aan de slag om je idee om te zetten in een bedrijf.

Voor wie? Deelnemers aan dit evenement zijn over het algemeen webontwikkelaars, bedrijfskundigen en ondernemers, designers, en marketeers die een idee omzetten in een onderneming. Deelnemers komen uit heel Europa, dus de voertaal van Startup Weekend Enschede is Engels.

Hoe: Aan het begin van het weekend kan iedereen ideeën pitchen .Vervolgens gaan multidisciplinaire teams aan de slag met de meest populaire ideeën. Vanaf dat moment kan een team een onderneming op gaan bouwen. Startup Weekend is bedoeld voor zowel individuen als voor bestaande teams die op zoek zijn naar specifieke expertise.

Wanneer: 15 tot en met 17 maart 2013 Waar: Spinnerij Oosterveld, Enschede (Nederland)

Meld je nu aan en betaal €50 voor een geweldige ervaring (niet studenten betalen €75) Meer informatie en registratie: enschede.startupweekend.org