Inter-Actief zoekt bestuur

Wil jij aankomend collegejaar aan het roer van de vereniging staan?

Het is alweer zover, Inter-Actief is op zoek naar een nieuw bestuur. Heb jij interesse om deze taak op je te nemen en aan het hoofd te staan van de vereniging? 18 maart was de interesselunch, waarbij uitgebreid is ingegaan op de verschillende functies en de vereniging. Op 4 april is de bestuursinteresseborrel wat een soortgelijke bijeenkomst is. Alleen zal er hier iets dieper op de taken van de verschillende bestuurders in worden gegaan en er wordt een iets andere draai aan gegeven zodat geïnteresseerde niet twee keer precies hetzelfde horen. Daarnaast is er nog de mogelijk om met andere geïnteresseerde te borrelen.

Een aantal belangrijke dingen:

  • Kandidaatstelling: deadline 29 april 17.00 uur
  • Sollicitaties: maandag 6 / 7 mei

Heb je interesse? Spreek dan een van de huidige bestuurders aan.