Aanpassing Bierprijs

Het zal eenieder niet ontgaan zijn dat op dit moment de financiële markten niet zo zeker zijn als ze ooit waren.

Met het oog op deze onzekerheid en de bijbehorende financiële risico's voor Inter-<i>Actief</i> heeft het bestuur besloten dat het nodig is om het eigen vermogen van Inter-<i>Actief</i> verder uit te bouwen. We zien grote schommelingen in de samenwerkingsinkomsten. Daarnaast heeft Inter-<i>Actief</i> te maken met financiële tegenvallers, zoals de installatiekosten voor de biertanks.

Het bestuur heeft alle opties zorgvuldig overwogen en, gezien de aard van o.a. de op te vangen tegenvallers, besloten dit ontstane gat in de begroting voornamelijk op te vangen met de SocCie. In de praktijk zal dit betekenen dat het niet meer mogelijk is om drank op interne borrels te verkopen voor de huidige prijzen. We zullen daarom per direct overstappen op borrelkaarten met 10 streepjes, waardoor de effectieve bierprijs €1,- zal worden, fris zal dan verkocht worden voor €0,50. Oude borrelkaarten zullen bruikbaar blijven, maar bier zal hierop gestreept worden voor 4 i.p.v. 2 streepjes.

Het bestuur rekent op ieders begrip in deze en onderschrijft nogmaals dat dit de enige manier is om Inter-<i>Actief</i> ook de toekomst financieel gezond te houden. Ondanks de nieuwe drankprijs zal een biertje bij Inter-<i>Actief</i> nog steeds €1,20 goedkoper zijn dan in de stad. We hopen dan ook iedereen aankomende dinsdag te verwelkomen op de Paasborrel.

Voor mensen die het na 1 april lezen. Dit is het 1 april bericht van 2013, de bierprijs gaat niet echt omhoog.**