Het is Inter-Actief Onderwijsweek!

Om het nieuwe studiejaar goed te beginnen en te laten zien wat Inter-<i>Actief</i> doet op het gebied is het deze week Onderwijsweek!

Dagelijks zijn er diverse activiteiten. Welke toegankelijk zijn met een Inter-<i>Actief</i> Onderwijskaart. Deze kun je ophalen in de Inter-<i>Actief</i> kamer.

Dit is de agenda voor de Inter-<i>Actief</i> Onderwijsweek:

<b>Maandag: Onderwijslunch met de nieuwe opleidingsdirecteur</b> <i>12:30 uur, LA A118</i><br /> Wil jij ook zo graag kennis maken met de nieuwe opleidingsdirecteur? Kom dan mee discussiëren over een aantal interessante en pittige stellingen!

<b>Dinsdag: TentamenTombola</b> <i>16:00 uur, EWI-borrelruimte</i><br /> Voor iedereen die tentamens heeft ingeleverd in het afgelopen half jaar én iedereen die dat niet gedaan heeft is dit het moment om prijzen te winnen! Ook aanwezigheid levert een lot op! Bekijk vooraf even <a href="http://www.inter-actief.utwente.nl/onderwijs/nl/reglement-tentamentombola/">de regels rondom de TentamenTombala</a>.

<b>Woensdag: LaTeX-cursus</b> <i>14:00 - 18:00 uur, ZI 4054</i><br /> LaTeX is de standaard als het gaat om academisch tekstverwerken. Mark Timmer geeft een gratis introductiecursus. <a href="http://www.inter-actief.utwente.nl/activiteiten/1956/2009/9/16/cursus-latex/">Let op: inschrijven is verplicht!</a>

<b>Donderdag: lunchlezing ecomputing - TNO</b> <i>12:30 uur</i><br /> Richard Beekhuis van de ict-afdeling van TNO komt een teaser geven over de presentatie die TNO geeft op het symposium op 7 oktober.

<b>Donderdag: Inter-<i>Actief</i> BBQ</b> <i>17:00 uur, achter Langezijds</i><br /> Even geen onderwijs, wel een barbecue. Gewoon, omdat het kan. Een kaartje kun je kopen voor maar twee euro in de Inter-<i>Actief</i> kamer, de Onderwijskaart geeft geen toegang!

<b>Vrijdag: OnderwijsVriMiBo</b> <i>16:00 uur, EWI-borrelruimte</i><br /> De wekelijkse VriMiBo met gratis bier & docenten. Voor twee gratis consumpties is een Onderwijskaart nodig!

<b>De hele week: Klachtenkoek</b> <i>Dagelijks 9:00 - 16:00 uur</i><br /> Haal een gratis koek op in de Inter-<i>Actief</i> kamer met je Onderwijskaart.

Inter-<i>Actief</i> helpt je bij je studie!