Onderwijsbloemetje - Maurice van Keulen

Maurice van Keulen heeft het onderwijsbloemetje ontvangen op 23 april.

Maurice van Keulen is verantwoordelijk voor het mastervak Data Science. Desondanks de drukte die hierbij komt kijken heeft hij kunnen helpen met de problemen waar meer dan honderd studenten mee kwamen tijdens het vak. Deze hulp wordt door de studenten erkend met het onderwijsbloemetje!

Maurice van Keulen ontvangt onderwijsbloemetje

Ken jij iemand die zich buitengewoon heeft ingezet voor het onderwijs en altijd klaarstaat om studenten te helpen? Nomineer hem/haar dan voor een onderwijsbloemetje! Denk bijvoorbeeld aan een docent die extra colleges geeft, of een student-assistent die overuren draait om iedereen te helpen. Nomineren kan via deze pagina.

Overzicht van uitgedeelde bloemetjes