Studiereis Pixel 2010: Simulation and Games in the USA

Ongeveer elk anderhalf jaar organiseert Inter-Actief een studiereis waarin ongeveer 30 studenten en een aantal begeleidende docenten voor drie weken naar het buitenland gaan.

Hierbij wordt er tijdens een lange voorbereiding onderzoek gedaan en naar het land en het thema (een relevant ICT onderwerp). Daarnaast wordt er tijdens de reis een bezoek gebracht aan een twintigtal bedrijven waarnaar ook vooronderzoek wordt gedaan.

<p>Tijdens de reis wordt er de nodige cultuur bezocht en wordt het land waardoor het een interessante maar vooral erg leuke internationale ervaring wordt. De studiereiscommissie is onder andere bezig met het uitzoeken van een bestemming en het kiezen van een thema. Aan de hand hiervan worden er door de commissie vakken opgezet als vooronderzoek en als algemene voorkennis. Tot slot worden er van het voor- en afrondende onderzoek bundels gemaakt zodat het verslag ook voor externe partijen te bewonderen is.</p> <p><b>Pixel 2010</b><br /> Dit jaar heet de studiereis Pixel en deze vertrekt in september 2010 naar de Verenigde Staten. Daar gaat de commissie (6 personen), de deelnemers (hopelijk 24 man) en een aantal docenten zich intensief bezig houden met het thema: Simulation en Games! Niet de traditionele elementen zoals game-play e.d. maar nieuwe toepassingen zoals Augmented Reality,Serious Games en nieuwe invoer apparatuur zal uitgebreid bestudeerd worden.</p> <p>Lijkt dit je interessant, en/of wil je meer informatie? Kijk dan op <a href=http://pixel2010.nl>pixel2010.nl</a> of kom naar een van de informatie bijeenkomsten. Uiteraard kun je ook je naam op de lijst op de kast schrijven (In de IA kamer), dan belt iemand van Pixel je terug om je vragen te beantwoorden!</p> <p><b>Al overtuigd? </b><br /> Fantastisch! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Helaas kunnen we niet meer dan 24 studenten meenemen en is er een <a href=http://www.inter-actief.utwente.nl/studiereis/pixel/participant_how-to-enroll.html>selectieprocedure</a> voor als er meer dan 24 aanmeldingen komen. Daarnaast moeten deelnemers i.m.v. subsidies en het beoogde niveau van de reis over minimaal 60 studiepunten beschikken. </p> <p><b>Let op: Inschrijving sluit zondag 13 december om 23:59 uur.</b></p>