Onderwijsbloemetje Harry Aarts

Regelmatig rijkt Inter-Actief het onderwijsbloemetje uit aan een docent die zich inzet voor beter onderwijs. Deze week is het bloemetje uitgereikt aan Harry Aarts.

De docent van verscheidene wiskundevakken heeft het onderwijsbloemetje tijdens een hoorcollege van Calculus I in ontvangst mogen nemen omdat hij zich in had gezet voor een extra tentamenmogelijkheid bij het vak Calculus II nadat bleek dat de tentamenverdeling voor tweedejaars in het eerste kwartiel ongelukkig uitviel.

Om dit te bereiken heeft Aarts twee verschillende tentamens gemaakt. De Onderwijscommissie was van mening dat deze inzet beloond diende te worden met het onderwijsbloemetje. Het bloemetje werd eerder al uitgereikt aan Mark Timmer, Marc Uetz en Christiaan Katsma.

Als je denkt dat een docent ook een onderwijsbloemetje verdient, dan kun je deze via de onderwijswebsite nomineren. Je kunt tot 26 november docenten ook nog nomineren voor de onderwijsprijs die éénmaal per jaar uit wordt gereikt. Dat kan via de speciale nominatiepagina