Inter-Actief viert haar 8e lustrum!

Op 12 maart 1981 werd Inter-Actief opgericht, en dus vieren we vandaag het 8ste lustrum van onze vereniging!

De Lustrumcommissie heeft al een tijdje naar deze dag toegewerkt, en heeft een aantal leuke festiviteiten voorbereid waar je aan mee kan doen, zelfs tijdens deze rare coronatijden.

Natuurlijk deelt de jarige traktaties uit, dus deze ochtend kun je je naam en adres insturen via https://ictsv.nl/secret en dan komt er misschien wel een LuCie-lid langs om een cadeautje te brengen! Verder willen we vanmiddag om 16 uur samen proosten op het lustrum via Discord. Zorg dat je iets voor 16.00 uur online bent, want onze toast gaat om 16.00 uur live op https://ictsv.nl/lustrumsalute!

Tot slot organiseren we vanavond de Thales Mixelate Workshop. Na het succes van de vorige online cocktailworkshop vroegen veel mensen om een nieuwe editie, dus hebben we ervoor gezorgd dat onze meestermixer en barman Prem je vanavond door de workshop loodst. Zorg ervoor dat je van tevoren controleert of alle ingrediƫnten aan je zijn geleverd, en zo niet, stuur ons dan een e-mail via info@lustrumpixelate.nl. De workshop begint om 20:00 uur en de link naar de stream ontvang je vanavond!

Gefeliciteerd met het lustrum en we hopen dat je een geweldige dag hebt!