Wie wordt de nieuwe Mark Zuckerberg?

<img src="https://wiki.inter-actief.utwente.nl/_media/road_to_silicon_valley.jpg" />

Wie wordt de nieuwe Mark Zuckerberg?

Innovation Industries lanceert 3 maart de start-up competitie The Road To Silicon Valley. Nederlands meest veelbelovende media/ict startup pitcht aan prominente durfinvesteerders in Silicon Valley.

De registratie begint op 3 maart!

De selectierondes worden gehouden in de belangrijkste innovatie valley’s van Nederland: Amsterdam (Amsterdam Bright City), Eindhoven (Design Cooperation Brainport), Den-Haag/Delft (Caballero Fabriek), Enschede (Inter-Actief/UTwente) en Leeuwarden (Noordelijke Hogeschool Leeuwarden).

Na deze voorrondes presenteren 4 geselecteerde teams hun werkende demo aan een jury van succesvolle Nederlandse ICT/Media entrepreneurs en investeerders.

Het winnende team wordt begeleid in Silicon Valley om kennis te maken met lokale spelers zoals Stanford University, startups, incubators, Google en Apple. Het hoogtepunt is de presentatie van de startup voor de meest invloedrijke investeerders in de Valley.


Over de organisatie:
Innovation Industries is een media innovatie bedrijf dat actief is op het snijvlak van industrie, wetenschap en venture capital. Innovation Industries beschikt over een uniek proof of concept center waarin het startups en innovatieprojecten voor de industrie ontwikkelt. Recente voorbeelden zijn het Media Lab, een researchfaciliteit voor het analyseren van mediagedrag en CloudyDay, een startup gespecialiseerd in cloud computing.