Winnaars Quarantainenet TKP '11

Afgelopen zaterdag was het Twents Kampioenschap Programmeren en het was een groot succes!

Met 36 deelnemers was het een gezellige boel en iedereen had het naar zijn zin. Met een Subway broodje en wiskunde in de hand werden de hele dag door programmeeropdrachten opgelost. Met trots kunnen we zeggen dat elk team minstens 1 van de 10 opdrachten heeft opgelost. Onze sponsor Quarantainenet had een puzzel gemaakt voor het TKP en Joost van Doorn en Marije de Heus waren hiervan de winnaars. In de onofficiele pool heeft het team "Messed Up" (Kamiel Cornelissen en Erik-Jan Krijgsman) gewonnen met een overweldigend aantal van 9 opdrachten opgelost. In de officiele pool heeft het team KB (Kandidaatbestuur: Marije de Heus, Jelte Zeilstra en Marc Hulsebosch) en DaViNi (Daniƫl van de Giessen, Vincent Bloemen en Niels ten Dijke) gewonnen en deze teams gaan officieel door naar het Benelux Algorithm Programming Contest 2011. Mocht je ze dus tegenkomen, wens ze succes aangezien ze onze eer, naam en reputatie gaan verdedigen Benelux-breed!