Decentrale Onderwijsprijs

Je kunt je favoriete docent nomineren voor de Decentraleonderwijsprijs! Lees hier hoe.

Ieder jaar wordt er een docent verkozen tot beste docent van het jaar op deze universiteit. Deze verkiezing heet de Centrale Onderwijsprijs. Een voorronde hiervan is de Decentraleonderwijsprijs die door elke studievereniging uitgereikt wordt. Heb jij een favoriete docent? Nomineer hem of haar dan voor de decentrale onderwijsprijs!

Ken je een docent die elke keer weer een inspirerend verhaal houdt? Of die je de moeilijkste dingen zo uit kan leggen dat het doodsimpel lijkt? Nomineer hem/haar dan tot uiterlijk 1 maart 12 uur voor de decentrale onderwijsprijs! Je kunt een docent nomineren door te mailen naar oc@inter-actief.net of je in te schrijven voor de Decentraleonderwijsprijs Lunchlezing op de website.

Van alle nominaties die gedaan worden bij Inter-Actief worden drie docenten gekozen door de OC. Deze drie docenten zullen tijdens de lunchlezing van 8 maart een kort college geven, waarna er op hen gestemd kan worden om een winnaar te bepalen. 14 maart zal de Winnaar bekend worden gemaakt tijdens de borrel.