Lees online | English version
Week 10 Inter-Actief logo

Agenda

StAf

StAf komt er weer aan! StAf is een jaarlijks voetbaltoernooi tussen de studieverenigingen van de UT. We zijn weer op zoek naar spelers voor het team van IA.

We spelen 11 tegen 11 buiten op een normaal veld. De wedstrijden vinden maandag t/m donderdag ’s avonds plaats. De speeldata zullen later volgen via Doodle.

We verwachten niet dat je goed bent in voetbal, het gaat er vooral om dat je het leuk vindt. Zorg voor een paar voetbalschoenen en doe gezellig mee!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan even een mailtje naar staf@inter-actief.net. Tot dan!

FanCie-inspraakavond
20 april 2015 18:00 - 20 april 2015 20:00 Borrelruimte

Op de afgelopen ALV, de hALV, kwam van een aantal mensen de wens naar voren om de voortgang van de nieuwe huisstijl te kunnen bekijken en hun mening daarover te geven. Hiertoe organiseert de FanCie op 20 april een inspraakavond waarop de voortgang getoond wordt en men zijn/haar mening kan geven.

Lunchlezing InfoSupport
21 april 2015 12:45 - 21 april 2015 13:30 Carre 2K

Zorginnovatie met behulp van IT. Bij de ontwikkeling van innovatieve producten in de zorg komt heel wat kijken. Waar moet je rekening mee houden, en waar loop je tegenaan? Met behulp van de nieuwste technieken is veel mogelijk, maar is dat wel altijd nodig en hoe zet je die technieken succesvol in? Innovatie ontstaat daar waar techniek op de juiste manier wordt ingezet voor oplossingen die écht verschil kunnen maken.

Productmanager Matthias Walgers heeft aan verschillende innovatieve producten in de zorg gewerkt en vertelt vanuit zijn eigen ervaring wat je allemaal tegenkomt wanneer techniek en klantvraag in de praktijk bij elkaar komen.

Lustrum Brainstormborrel
21 april 2015 17:00 - 21 april 2015 19:00 Abscint

Heb jij goede ideeen voor het lustrum volgend jaar? Kom gezellig een drankje drinken en deel jouw ideeen.

Ondernemersavond
21 april 2015 19:30 - 21 april 2015 23:00 SmartXP

De Ondernemersavond vindt plaats in SmartXP

Ook dit jaar kan de CoLeX weer een ondernemersavond organiseren. De ondernemersavond is een avond waarop inspirerende ondernemers het verhaal van hun bedrijf komen vertellen. Hoe zijn ze begonnen, welke stappen hebben ze ondernomen. Zijn er tips? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn?!

De ondernemers van Tweak, Booking.com, Compello en TriMM vertellen je er vanavond alles voor. Elke ondernemer spreekt ca. 30 minuten, tussen de lezingen is er telkens een korte pauze waarin wat gedronken kan worden en er met de ondernemers gepraat kan worden.

Ben jij een ondernemende student of verwacht je later met het ondernemerschap in aanraking te komen en wil je alvast een voorsprong? Kom dan zeker langs op 21 April.

Ondernemersavond

Lunchlezing Cyber crime
22 april 2015 12:45 - 22 april 2015 13:30 Ravelijn 1501

In samenwerking met Duitenberg is het mogelijk om een lunchlezing over Cyber Crime bij te wonen. De lezing is in het Engels.


Fraude en cybercrime in de financiële sector. Kom er meer over te weten tijdens deze lunchlezing.

Een DDoSje hier, een paar honderd miljoen fraude daar; er gaat bijna geen dag voorbij of ‘cyber’crime is in het nieuws. Hoewel er niets nieuws onder de zon is; oude wijn in nieuwe zakken, toch ..? En waren we niet al decennia bezig deze problemen het hoofd te bieden ..? In deze sessie zal Jurgen van der Vlugt laten zien hoe we zijn gekomen tot de strijd van vandaag, waar we staan, en hoe we nou eens eens en voor altijd een oplossing zouden moeten.

Hierin zien we twee visies botsen: Enerzijds de top-down governance-aanpak die vanuit ERM en binnen de kaders van TLD poogt Operationeel en Informatie risicomanagement in te vullen met nette Basel’se modellen, ISO-standaarden, control frameworks en portefeuillebenaderingen. Opdat we rustig kunnen slapen, dromend van perfecte compliance als dé oplossing. En aan de andere kant de bottom-up aanpak aan de frontlinies waarin onbegrepen, onbemind en met een zware lading pottenkijkers en zeurkousen op de nek, wordt geprobeerd om tussen het dagelijks gevecht door enige structuur en houvast te vinden, hopend ooit wat rust te vinden. invoeren (not). Beide kanten zullen hun naïeve aspecten achter zich moeten laten, volwassen moeten worden en tot een doenbare synthese moeten komen. Of we blijven doormodderen ...

Ir.drs. J. van der Vlugt RE CISA CRISC (i.e., Jurgen) is momenteel auditor (IT) bij het Internationaal Strafhof. Hij heeft bijna twintig jaar ervaring in externe en interne IS-management-, ORM/IRM- en informatiebeveiligingsadvies, -audit en -consultancy rollen bij onder andere KPMG en ABN AMRO Bank. Jurgen is en was lid en voorzitter van een reeks bestuurs- en commissiefuncties bij diverse vakverenigingen en regelmatig auteur van artikelen en blogs, spreker en docent voor information risk management en audit.

De lezing zal plaatsvinden op woensdagmiddag 22 april, start om 12.40 uur in de Ravelijn 1501. BSC Duitenberg verzorgt een gratis lunch! Meld je aan door te mailen naar info@duitenberg.nl

aXi Bounz
22 april 2015 19:00 - 22 april 2015 20:00 Edu café

Bounz

Was jij vroeger altijd de beste met trefbal en gooide jij iedereen er uit? Of was jij juist de klungel die er als eerste met een bal tegen zijn kop uit ging? Kom dan 22 april naar de aXi Bounz en probeer uit hoe het is om op een trampoline te trefballen!

We gaan om 18:00 eten in het Edu café en fietsen daarna gezamenlijk naar Bounz toe. (Hoge Bothofstraat 45, 7511 ZA Enschede)

Vrimibo (Inter-Actief)
24 april 2015 16:00 - 24 april 2015 20:00 Abscint

Wil je ook nog even snel de Ballmer Peak bereiken voordat je jouw nachtetappe in de Bata gaat lopen? Kom dan langs bij de Vrimibo. Ook als je niet meeloopt ben je welkom, dan kun jij namelijk alvast oefenen voor het Vatenbierenfeest. Daarnaast is het meteen praktijkexamen voor onze tapsjaarzen Luc en Mini-Marnix - ze staan zonder enige begeleiding achter de tap. Give 'em hell!

Lunchlezing Shell
28 april 2015 12:45 - 28 april 2015 13:30 Carré 2K

With a broad based education and an extremely varied work experience Mary has finally landed in IT. A Chartered Accountant and MBA, Mary has worked in Consultancy (Deloittes), Tobacco (Rothmans), and Energy (Shell), within finance, operations and IT.

As a professional accountant Mary specialised in UK and international tax, for over a decade. In 2001 she joined Shell working in retail fuel card operations optimising Management Information and transactions systems and running a pan-European team. Since deciding to move to IT she has developed strategies and plans and set up a continuous improvement team in the global IT Services organisation. Currently she has a dual role running a $100m IT portfolio, whilst leading an Enterprise-wide IT cost optimisation programme.

Despite now living in the Netherlands, for fun Mary continues to attend all her favourite Arsenal FC football matches in London at the weekends.

Mary will talk about what it takes to be successful in IT in Shell or any other large company which does not have IT as its core business. What skills does it take and why would you even bother?

Actieveledenbedanketentje
30 april 2015 16:00 - 1 mei 2015 00:00 Educafé

Sommige dingen bij IA zijn zo belangrijk, daar maken we graag wat tijd voor vrij. Zoals de actieve leden van 2014/2015! Met een zelfgemaakt etentje bedanken we iedereen voor zijn/haar werk dit collegejaar en ook alvast voor wat er nog komen gaat. We zullen deze avond ook het actieveledencadeau uitdelen.

We zullen broodjes hamburgers gaan eten met genoeg ingredienten om tussen je broodje te stoppen om ook de nodige vitamientjes binnen te krijgen.

SymCie-interesselunch
1 mei 2015 12:45 - 1 mei 2015 13:30 AbScInt

Vind jij symposia ook zo tof? En lijkt het jou leuk om het volgende symposium te organiseren? Kom dan naar de SymCie-interesselunch! Hier krijg je, naast lunch, veel informatie over de organisatie en kun je al je vragen stellen aan de vorige symposiumcommissie.

Kan je niet, maar wil je wel graag in de SymCie volgend jaar, meld het dan even bij het bestuur.

Vrimibo (Proto)
1 mei 2015 16:00 - 1 mei 2015 18:00 Abscint

Vrimibo rijmt op Proto. Is dat toeval?

Je ontvangt deze mail omdat je dit hebt aangegeven. Indien je deze mail niet meer wenst te ontvangen, verander dan je voorkeur op je profiel op de Inter-Actief website of neem contact op met het bestuur.
I.C.T.S.V. Inter-Actief
contact@inter-actief.net
https://www.inter-actief.net/