OVSoftware

OVSoftware

Software is meer dan code. Uiteindelijk zorgt het ervoor dat men makkelijker, efficiënter en vooral met plezier kan werken. Al bijna 50 jaar hebben we bij OVSoftware passie voor software development. Een passie die we graag met elkaar delen en waar we dagelijks mee mogen werken. Wij voorzien verschillende bedrijven en overheidsinstellingen van deskundig advies op het gebied van .NET en Java. Het beantwoorden van automatiseringsvraagstukken en ondersteuning van efficiënte en hoogwaardige softwaresystemen. Wij streven naar tevreden opdrachtgevers, werkplekken waar men zich thuis voelt, persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Werken bij familiebedrijf OVSoftware betekent dan ook de mogelijkheden van een grote ICT-dienstverlener met het persoonlijke van een kleiner bedrijf. Combineer de uitdagende opdrachten, de horizontale hiërarchie en de aandacht voor werkplezier en je omschrijft OVSoftware als werkgever. OVSoftware is onderdeel van de OVSoftware Groep, vanuit onze kantoren in Enschede, Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag en Münster maar zeker ook op klantlocatie werken ruim 160 medewerkers, voornamelijk software developers, aan grote en complexe IT projecten met de nieuwste technieken.

Stroomt er code door je aderen? En wil je net zoals ons dagelijks met Java en .NET aan de slag? Dan kun je bij ons wellicht je (afstudeer)stage vinden!

Wat verwachten we van jou?

  • Software development is absoluut jouw passie;
  • Je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst;
  • Dat je houdt van een uitdaging en de daarbij behorende stressbestendigheid;
  • Dat je aanwezig bent bij onze maandmeetings/maandborrels!

Check hier onze actuele stage-opdrachten.
https://www.ovsoftware.nl/werken-bij/vacatures/stages-en-afstuderen/
We hebben vaak nieuwe ideeën voor opdrachten, maar eigen plannen zijn altijd welkom!

Ben je al (bijna) klaar met je opleiding en wil je je carrière starten? Ga dan bij ons aan de slag als Junior Developer!
https://www.ovsoftware.nl/vacatures/developer-junior-breed-ontwikkelen-werken-in-de-regio-enschede/

Wil je gewoon eens vrijblijvend een kop koffie doen met OVSoftware? Plan hier een afspraak met ons in:
https://www.ovsoftware.nl/koffie-drinken-met-ovsoftware/

Contactpersoon
Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd Bos; 06-81777175
of sjoerd.bos@ovsoftware.com.

URL http://www.ovsoftware.nl/