Bestuur, iets voor jou?

Ben jij op zoek naar dé kroon op je activisme? Meld je aan vóór 27 april (17:00)! Lees hier hoe je dat doet.

In september draagt bestuur 33 het stokje over aan haar opvolgers. We gaan het komende kwartiel dan ook druk op zoek naar deze nieuwe helden die de vereniging een jaar lang gaan leiden. Heb jij interesse in een leuk, leerzaam jaar dat geweldig staat op je CV? Spreek eens een bestuurder aan of kom naar één van de activiteiten die de komende tijd voor geïnteresseerden worden georganiseerd! <p> <b>Hoe meld ik me aan?</b><p> Je meld je aan door een mailtje te sturen naar bestuur@inter-actief.net. Een uitgebreide sollicitatiebrief is niet nodig, de mededeling dat je je aanmeldt voor het nieuwe bestuur is voldoende. Op 1 en 2 mei zullen er sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Na je aanmelding zal je hiervoor worden uitgenodigd.