13 juni: oud-besturendag

Op zaterdag 13 juni organiseert het onlangs opgerichte oud-besturendispuut van Inter-Actief de oud besturendag voor alle oud-bestuurders. Meer informatie lees je hier.

Sinds enige tijd hebben de oud-bestuurders van Inter-Actief zich verenigd in het oud-besturendispuut Ianus. Het doel dat we ons hiermee hebben gesteld is het contact onderhouden tussen de oud-bestuurders en het functioneren als vraagbaak voor de zittende bestuurders. Op dit moment zijn de bestuurders van de afgelopen drie, vier jaar actief aangesloten bij het dispuut, maar Inter-Actief heeft natuurlijk veel meer oud-bestuurders.

Om ook de contacten met de bestuurders uit het wat verdere verleden weer aan te halen, organiseert Ianus dan ook een oud-besturendag. Niet alleen een mooie kans om te netwerken met collega oud-bestuurders, maar natuurlijk ook om te laten zien hoe Inter-Actief er tegenwoordig voorstaat. Het programma (onder voorbehoud) ziet er als volgt uit:

12:00 Ontvangst met koffie 12:30 Lunch met presentaties over heden van Inter-Actief 14:00 Rondleiding over de campus 15:00 Borrel met activiteit 18:00 Diner in Enschede

De datum waarop dit alles plaats zal vinden is zaterdag 13 juni, de locatie is de Zilverling, gebouw nummer 11 op de campus van de UT. Een routebeschrijving is te vinden op deze site. We hopen dat je er bij bent, graag horen we dat voor 1 juni. Aanmelden kan via een e-mail aan ianus-senatus@inter-actief.net

Met vriendelijke groet,

Eelco Eerenberg Sjoerd van der Spoel Rick Leunissen