Jelte Zeilstra: Lid van Verdienste

Zojuist is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 6 maart 2014 besloten Jelte Zeilstra te benoemen tot Lid van Verdienste.

Alt text

Jelte heeft in het studiejaar 2011/2012 de functie van penningmeester bekleed in het 33ste bestuur der I.C.T.S.V. Inter-Actief. In dit bestuursjaar heeft hij zich niet alleen met zijn eigen penningmeesterschap bezig gehouden, maar ook met dat van Stichting Borrelbeheer Zilverling (SBZ). Al voor zijn bestuursjaar was Jelte een erg actief lid bij Inter-Actief, zo heeft hij zich ingezet in de Kick-IT-commissie van 2010 maar ook in de symposiumcommissie van 2011 (Immorality). Wat vooral opmerkelijk is aan Jelte’s inzet buiten zijn bestuursjaar om, is zijn bijdrage aan de ICT van Inter-Actief. Jelte is nu meer dan vier jaar actief lid van de systeembeheercommissie en meer dan drie jaar van de websitecommissie. Hierin heeft hij, naast erg veel kleine bijdragen, ook een aantal grote bijdragen gedaan. Na zijn bestuursjaar is Jelte nog altijd veel bij Inter-Actief te vinden, en zet hij zich in, waar hij maar nodig is, voor erg veel verschillende dingen binnen de vereniging. Door zijn grote aanwezigheid bij Inter-Actief de laatste jaren, is hij een bron van kennis en vraagbaak geworden voor velen. Als er iets mis dreigt te lopen, of als er advies nodig is, zorgt Jelte er vaak voor dat hij kan helpen of advies kan geven, wat de vereniging altijd ten goede komt.