Onderwijsbloemetje Marc Uetz

Marc Uetz, docent van DW2 heeft vorig kwartiel het tweede Inter-<i>Actief</i> Onderwijsbloemetje gekregen.

Het onderwijsbloemetje wordt binnen Inter-Actief altijd uitgereikt aan een docent die zich op een speciale manier inzet voor het onderwijs. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat een docent zich extra flexibel inzet of dat hij een vak op een goede manier vernieuwd.

Het vak Discrete wiskunde 2 is vorige jaar opgepakt door een andere docent namelijk Marc Uetz. Deze docent heeft het vak vernieuwd en de opzet veranderd. Hierdoor is het vak met maar liefst 1,4 punt verbeterd. Wij vinden dit een geweldige verbetering en vinden een onderwijsbloemetje hiervoor dan ook meer dan terecht!

Helaas was de docent zelf op het moment van uitreiken niet beschikbaar omdat hij net een zoon had gekregen. Hij heeft via de mail wel laten weten erg blij te zijn met de prijs!

Heb je college van een docent die ook een bloemetje verdient, <a href="mailto:oc@inter-actief.net">mail</a> dan naar de Onderwijscommissie of meldt het bij het bestuur in de kamer!

Alt text