[Dutch only] Search for PC-TCS minutes secretary

The program committee for TCS is hiring Dutch students that will be paid to make minutes for their meetings.

The message is in Dutch, as only Dutch speaking students are desired for the vacancy.

Gezocht student(en) voor een notuleerfunctie voor de OLC van Informatica. BOZ (Bureau Onderwijszaken) blijft wel het aanspreekpunt voor de OLC en wij verzorgen en verzamelen verder alles. Het gaat dus puur om het maken / uitwerken van de notulen.

We zoeken studenten die geïnteresseerd zijn, bij voorkeur studenten die ervaring hebben met het maken van (Engelstalige) notulen en de studie Technische Informatica volgen (i.v.m. kennis). Je mag geen lid zijn van de OLC-IT. Het gaat om ongeveer 11 vergaderingen per jaar en er staat een vergoeding tegenover. De vergaderingen zijn één keer per maand en altijd op dinsdagochtend. Je krijgt een UT flex aanstelling en kunt je gewerkte uren declareren.

Mocht je nog verdere vragen hebben kun je contact opnemen met Miranda Huiskes: miranda.huiskes@utwente.nl.