Onderwijsupdate 189

Een nieuwe onderwijsupdate met informatie over onder andere de tweedejaars tentamens en het onderwijsbloemetje van Mark Timmer.

Nieuwe OER

Vorige keer hebben wij gemeld dat het beste tentamencijfer gaat gelden volgende jaar. Dit is waarschijnlijk niet het geval. Het gerucht schijnt dat dit in de laatste revisie er toch uit is gehaald, maar dit weten we niet zeker. Binnenkort komt de goedgekeurde versie online.

Tweedejaars tentamens

In de tentamenweek vallen voor de tweedejaars alle drie de tentamens (GGB, Calculus 2 en telematica netwerken) samen. Dit is natuurlijk heel vervelend en BOZ is hier inmiddels van op de hoogte. Ze zijn op het moment van schrijven druk bezig.

Onderwijsbloemetje

Tijdens de onderwijsweek is er weer een onderwijsbloemtje uitgereikt! Ditmaal aan Mark Timmer voor zijn inzet bij programmeren 2.

Ieder jaar nomineert Inter-Actief een docent voor de onderwijsprijs, die jaarlijks bij de opening van het academisch jaar uit wordt gereikt. Helaas biedt deze prijs te weinig ruimte om waardering uit te spreken voor docenten die zich inzetten voor de verbetering van het onderwijs. Daarom reikt Inter-Actief ook regelmatig het onderwijsbloemetje uit.

Via de onderwijswebsite kun je docenten nomineren voor het bloemetje, zodat we deze uit kunnen blijven reiken.

Je kunt de onderwijswebsite vinden op www.inter-actief.net/onderwijs.