Word een Master Kick-In mentor

Te oud voor de Kick-In? Nee joh!

Word een mentor voor de EWI master Kick-In! Samen met een andere mentor begeleid je ~15 nieuwe masterstudenten om Nederland te leren kennen, de campus te ontdekken en te feesten. Een uitgelezen kans om (weer) met de algemene Kick-In activiteiten mee te doen. Je rol is om bij de (al erg zelfstandige) studenten een oogje in het zeil te houden, en ze te laten zien hoe het studentenleven hier is. Dus geef jezelf die toffe intro ...en help ook nog 's anderen!

Datum: 26 - 30 augustus
Programma: rebrand.ly/kickem2018
Inschrijven: stuur een mail met je interesse naar kickem2018@gmail.com
Vragen? Ook over de mail!

Zelf geen masterstudent?
Zelfs als je nog je bachelor doet of straks je master start, kun je zeker mentor worden. Informatie over de studieprogramma's regelt de faculteit, jij hoeft alleen de stad en campus te kennen.