[1 april] Kleurverandering!

Het is zover! De eerste stappen zijn gezet voor de verandering van onze huisstijl!

Update: zoals door velen al opgemerkt ging dit om een 1 april-grap. Blauw (#1d428a) blijft in ieder geval voor nu nog gewoon dé Inter-Actief-kleur en de wijzigingen aan de website waren slechts tijdelijk. Heb jij interesse om wél langdurige wijzigingen aan de website door te voeren? Word dan lid van de WWW, onze websitecommissie! Stuur een mailtje naar www@inter-actief.net voor meer informatie.


Misschien heb je het bestuur al horen praten over de plannen om onze huisstijl te veranderen. Nu is het moment aangebroken dat we met trots onze eerste stap kunnen presenteren: De kleurverandering!

We hebben hiervoor samengewerkt met Abacus; tegen een gepaste financiële vergoeding heeft Abacus ons toegestaan hun kleurenschema over te nemen. Met deze stap komen we dichter bij een meer solidaire EWI. Zoals je kunt zien, hebben we de eerste stap al uitgerold. Maar geen zorgen, we beseffen dat er nog steeds ruwe randjes kunnen zijn in de afwerking, maar we zijn van plan om die in de loop van de tijd weg te werken.

Deze spannende nieuwe stap komt echter met een klein nadeel: zoals al kort gezegd, ging er een financiële compensatie gepaard met het verwerven van de rechten op Abacus' kleurenschema. Dit betekent helaas wel dat we onze uitgaven voor activiteiten voor dit jaar opnieuw zullen moeten evalueren.

We kunnen niet wachten om je feedback te horen!

Namens het 42e bestuur,
Willem Schooltink

Nieuwe websiteontwerp